Episode #437 Midsommar

Nyss hemkommen efter en riktigt lyckad midsommarfest hos fina vännerna U och J i Höör som även hade bjudit S & P med döttrar. Vi har dansat kring midsommarstången till dragspelsmusik och vi har ätit sill och nypotatis och jordgubbar. Druckit snaps. Precis som man ska. Ja, jag skippade förstås både sillen och snapsen. Det senare eftersom jag var chaufför dagen till ära och det förstnämnda eftersom jag helt enkelt inte tycker det är det minsta gott. Istället stillade jag hungern med smarrig paj. Mycket bättre! Det enda som inte varit som det ska var det uteblivna regnet. Vid ett tillfälle packade vi ihop och förberedde inomhus, men regnet drog förbi och det har varit solsken i stort sett hela dagen. Funderar på om det någonsin hänt en midsommar förut?

Undertecknat stod traditionsenligt för midsommartårtan och i år dekorerades den av Astrid som fått ett Cup Cake kit nyligen i födelsedagspresent. Snyggare tårta har sällan skådats!

Givetvis fixades fina blomsterkransar till barnen och i familjen C-W har man fimpat de traditionella könsrollerna och J pysslar gladeligen med blomsterarrangemangen medan sonen T springer runt och sprider kärlek i sin midsommarklänning. Härligt att se!

En skogspromenad med hundarna senare avslutades kalaset med en rockringsshow utöver det vanliga med S och trumpetkonsert med A. Styrde hemåt med en go’ känsla i kroppen. Jag är lyckligt lottad som har så fina vänner som dessutom har så fina barn. Vi borde absolut ta oss tiden att försöka ses oftare.

 

Comments: 1

Leave a reply »

 
 

Åh vilken fin beskrivning av en härlig midsommarafton! Du glömde två koppel här så då har vi ju ytterligare en anledning att ses snart igen :) Kram!

Leave a Reply

 
(will not be published)
 
 
Comment